Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League vs Teen Titans

Justice League vs Teen Titans

12/04/2017 | Flixfilm

Se Justice League vs Teen Titans på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Sam Liu
Skuespillere: Rosario Dawson, Christopher Gorham, Shemar Moore, Jerry O'Connell
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En splid mellem Titans og JL over Ravens status som medlem af teamet vokser til en altomfattende krig mellem superhelte, hvor Jordens skæbne er på spil.


Se Justice League vs Teen Titans på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJustice League vs Teen Titans havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League vs Teen Titans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justice League vs Teen Titans herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justice League vs Teen Titans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League vs Teen Titans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar