Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League vs the Fatal Five

Justice League vs the Fatal Five

02/10/2019 | Flixfilm

Se Justice League vs the Fatal Five på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Action, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Sam Liu
Skuespillere: Elyes Gabel, Diane Guerrero, Kevin Conroy, Susan Eisenberg
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da et tidsrejsende hold terrorister har en ny Green Lantern som mål, må Justice League træde til for at kæmpe for deres ven – og fremtiden.


Se Justice League vs the Fatal Five på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJustice League vs the Fatal Five havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League vs the Fatal Five ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justice League vs the Fatal Five herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justice League vs the Fatal Five er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League vs the Fatal Five stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar