Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League vs the Fatal Five

Justice League vs the Fatal Five

02/10/2019 | Flixfilm

Justice League vs the Fatal Five på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Action, Fantasy
Instruktion: Sam Liu
Skuespillere: Elyes Gabel, Diane Guerrero, Kevin Conroy
Spilletid: 77 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da et tidsrejsende hold terrorister har en ny Green Lantern som mål, må Justice League træde til for at kæmpe for deres ven – og fremtiden.Se Justice League vs the Fatal Five på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Justice League vs the Fatal Five havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Justice League vs the Fatal Five på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Justice League vs the Fatal Five ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League vs the Fatal Five stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Justice League vs the Fatal Five, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Justice League vs the Fatal Five er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar