Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League vs the Fatal Five

Justice League vs the Fatal Five

02/10/2019 | Flixfilm

Se Justice League vs the Fatal Five på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Action, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Sam Liu
Skuespillere: Elyes Gabel, Diane Guerrero, Kevin Conroy, Susan Eisenberg
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da et tidsrejsende hold terrorister har en ny Green Lantern som mål, må Justice League træde til for at kæmpe for deres ven – og fremtiden.

Justice League vs the Fatal Five havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Justice League vs the Fatal Five på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Justice League vs the Fatal Five ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League vs the Fatal Five stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Justice League vs the Fatal Five, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Justice League vs the Fatal Five er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar