Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League

Justice League

05/09/2018 | Flixfilm

Se Justice League på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Zack Snyder
Skuespillere: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa
Spilletid: 120 min
Land: United States, Canada, United Kingdom
Sprog: English, Irish Gaelic, Russian, Icelandic
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Batman samler et flok superhelte, herunder Wonder Woman, Aquaman, The Flash og Cyborg, for at bekæmpe de værste fjender nogensinde.

Justice League havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Justice League på YouTube.Se Justice League på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Justice League ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Justice League, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Justice League er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar