Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League

Justice League

05/09/2018 | Flixfilm

Se Justice League på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Zack Snyder
Skuespillere: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot
Spilletid: 120 min
Land: USA, Canada, UK
Sprog: English, Irish, Russian, Icelandic
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Batman samler et flok superhelte, herunder Wonder Woman, Aquaman, The Flash og Cyborg, for at bekæmpe de værste fjender nogensinde.


Se Justice League på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Justice League havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Justice League:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justice League er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar