Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice Served

Justice Served

30/07/2022 | Flixfilm

Justice Served på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alex McGregor, Pallance Dladla, Daniel Janks
Spilletid: N/A
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: En gruppe frihedskæmpere trænger ind under retssagen mod en hvid betjent, der har skudt en sort mand, og en gidselsituation udfolder sig på alle landets tv-skærme.

Justice Served (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Justice Served på YouTube.Se Justice Served på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Justice Served (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice Served (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Justice Served, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Justice Served er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar