Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice: Qalb Al Adala

Justice: Qalb Al Adala

21/01/2019 | Flixfilm

Se Justice: Qalb Al Adala på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Khalifa Albhri, Mansoor Alfeeli, Abdullah Almaqbali
Spilletid: N/A
Land: United Arab Emirates
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En ung advokat nægter at bøje sig og blive ansat i sin fars firma, men beslutter sig for at starte for sig selv og kæmpe for at bevare troen på Abu Dhabis retssystem.

Justice: Qalb Al Adala (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Justice: Qalb Al Adala på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Justice: Qalb Al Adala (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice: Qalb Al Adala (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Justice: Qalb Al Adala, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Justice: Qalb Al Adala er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Justice: Qalb Al Adala

  1. Tonny spangsbo - kl. 23:09, 02-02-2019:

    Det har været interessant at følge denne glimrende serie fra en helt anden kultur. Og at få prikket hul på nogle fordomme bla mht kvinders stilling i de arabiske lande – i hvert fald i Emiraterne og i en veluddannet elite. På trods af en måde at reagere på der er anderledes end det vi er vant til, virker figurerne overbevisende med en stilfærdig sødme – og så er de jo pokkers smukke og flotte at se på. Det vil være synd hvis Netflix ikke følger op på en sådan serie, som kan være med til at nuancere synet på arabere.
    Jeg har ikke kunnet se om filmen er produceret i Emiraterne med lokale skuespillere. Kan man ikke få noget mere baggrundsviden? Er der feks en større filmproduktion, skuespilskole etc
    Venlig hilse,

    Skriv kommentar