Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justin Bieber: Never Say Never

Justin Bieber: Never Say Never

23/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Justin Bieber: Never Say Never på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Jon M. Chu
Skuespillere: Justin Bieber, Boyz II Men, Miley Cyrus, Sean Kingston
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 1.6

Resumé: Teenageidolet Justin Bieber viser private billeder fra sin karriere og slutter af med scener fra hans triumftog af en koncertturné i 2010.


Se Justin Bieber: Never Say Never på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Justin Bieber: Never Say Never havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justin Bieber: Never Say Never ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justin Bieber: Never Say Never herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justin Bieber: Never Say Never er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justin Bieber: Never Say Never stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar