Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justin Bieber: Never Say Never

Justin Bieber: Never Say Never

23/03/2016 | Flixfilm

Justin Bieber: Never Say Never på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Jon M. Chu
Skuespillere: Justin Bieber, Boyz II Men, Miley Cyrus
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 1.6

Handling: Teenageidolet Justin Bieber viser private billeder fra sin karriere og slutter af med scener fra hans triumftog af en koncertturné i 2010.

Justin Bieber: Never Say Never havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Justin Bieber: Never Say Never på YouTube.Se Justin Bieber: Never Say Never på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Justin Bieber: Never Say Never ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justin Bieber: Never Say Never stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Justin Bieber: Never Say Never, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Justin Bieber: Never Say Never er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar