Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justin Bieber: Never Say Never

Justin Bieber: Never Say Never

23/03/2016 | Flixfilm

Se Justin Bieber: Never Say Never på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Jon M. Chu
Skuespillere: Justin Bieber, Boyz II Men, Miley Cyrus, Sean Kingston
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 1.6

Beskrivelse: Teenageidolet Justin Bieber viser private billeder fra sin karriere og slutter af med scener fra hans triumftog af en koncertturné i 2010.


Se Justin Bieber: Never Say Never på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Justin Bieber: Never Say Never havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justin Bieber: Never Say Never ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Justin Bieber: Never Say Never:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justin Bieber: Never Say Never er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justin Bieber: Never Say Never stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar