Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justin Bieber’s Believe

Justin Bieber’s Believe

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Justin Bieber’s Believe på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Jon M. Chu
Skuespillere: Justin Bieber, Boyz II Men, Miley Cyrus, Sean Kingston
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 1.6

Resumé: Believe, opfølgeren til alletiders største koncertfilm, Never Say Never, byder på optrædener fra Justin Biebers energiske verdensturné.


Se Justin Bieber’s Believe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Justin Bieber’s Believe havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justin Bieber’s Believe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justin Bieber’s Believe herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justin Bieber’s Believe er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justin Bieber’s Believe stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar