Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justin Bieber’s Believe

Justin Bieber’s Believe

01/10/2017 | Flixfilm

Se Justin Bieber’s Believe på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Jon M. Chu
Skuespillere: Justin Bieber, Boyz II Men, Miley Cyrus, Sean Kingston
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 1.6

Beskrivelse: Believe, opfølgeren til alletiders største koncertfilm, Never Say Never, byder på optrædener fra Justin Biebers energiske verdensturné.


Se Justin Bieber’s Believe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJustin Bieber’s Believe havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justin Bieber’s Believe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justin Bieber’s Believe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justin Bieber’s Believe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justin Bieber’s Believe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar