Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justin Timberlake + The Tennessee Kids

Justin Timberlake + The Tennessee Kids

12/10/2016 | Flixfilm

Se Justin Timberlake + The Tennessee Kids på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Jonathan Demme
Skuespillere: Justin Timberlake, Dontae Winslow
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: På verdensturnéens sidste aften optager instruktøren Jonathan Demme det, der gør showet unikt: talentfulde musikere, dygtige dansere og en superstjerne.


Se Justin Timberlake + The Tennessee Kids på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Justin Timberlake + The Tennessee Kids havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justin Timberlake + The Tennessee Kids ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Justin Timberlake + The Tennessee Kids:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justin Timberlake + The Tennessee Kids er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justin Timberlake + The Tennessee Kids stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar