Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justin Time Go!

Justin Time Go!

24/06/2016 | Flixfilm

Justin Time Go! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En drengs fantasi fører ham gennem verden og historien, hvor han lærer en masse om livet og har masser af sjov med sine to fantasivenner.

Justin Time Go! havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Justin Time Go! på YouTube.Se Justin Time Go! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Justin Time Go! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justin Time Go! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Justin Time Go!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Justin Time Go! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar