Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justin Time Go!

Justin Time Go!

24/06/2016 | Flixfilm

Se Justin Time Go! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En drengs fantasi fører ham gennem verden og historien, hvor han lærer en masse om livet og har masser af sjov med sine to fantasivenner.


Se Justin Time Go! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJustin Time Go! havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justin Time Go! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justin Time Go! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justin Time Go! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justin Time Go! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar