Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Juvenile Justice

Juvenile Justice

25/02/2022 | Flixfilm

Juvenile Justice på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kim Hye-su, Rich Ting, Tom Choi
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Den nye dommer i ungdomsdomstolen har ikke meget til overs for kriminelle unge, og arbejdet med de komplicerede sager giver hende mange udfordringer.

Juvenile Justice (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Juvenile Justice på YouTube.Se Juvenile Justice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Juvenile Justice (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Juvenile Justice (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Juvenile Justice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Juvenile Justice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar