Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

K-9

05/10/2018 | Ingen kommentarer

Se K-9 på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Rod Daniel
Skuespillere: Jim Belushi, Mel Harris, Kevin Tighe, Ed O'Neill
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Stjernestrømeren Michael Dooley, hvis bil bliver sprængt i luften, går modvilligt sammen med sin nye makker, politihunden Jerry Lee, i jagten på en lyssky narkohandler.


Se K-9 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


K-9 (Hund og mand imellem) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om K-9 (Hund og mand imellem) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til K-9 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til K-9 (Hund og mand imellem) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at K-9 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar