Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

K-9

10/04/2020 | Flixfilm

Se K-9 på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Rod Daniel
Skuespillere: Jim Belushi, Mel Harris, Kevin Tighe, Ed O'Neill
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Stjernestrømeren Michael Dooley, hvis bil bliver sprængt i luften, går modvilligt sammen med sin nye makker, politihunden Jerry Lee, i jagten på en lyssky narkohandler.

K-9 (Hund og mand imellem) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se K-9 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om K-9 (Hund og mand imellem) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at K-9 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame K-9, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til K-9 (Hund og mand imellem) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar