Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

K-Pax

01/02/2017 | Flixfilm

Se K-Pax på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Iain Softley
Skuespillere: Kevin Spacey, Jeff Bridges, Mary McCormack, Alfre Woodard
Spilletid: 120 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En fredfyldt mand på et psykiatrisk hospital hævder at være fra planeten K-PAX, og selvom mange tror ham, kan kun hans psykiater afdække hans sande oprindelse.


Se K-Pax på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkK-Pax havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om K-Pax ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til K-Pax herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til K-Pax er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at K-Pax stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar