Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

K

13/12/2018 | Flixfilm

K på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: Animation, Action, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sam Riegel, Stephanie Sheh, Todd Haberkorn
Spilletid: 1 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En dreng er efterlyst for en forbrydelse, han ikke kan huske, han har begået. Han må flygte, da han jages af magtfulde konger og deres styrker.

K (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til K på YouTube.Se K på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om K (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at K (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame K, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til K er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar