Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kaal

10/04/2020 | Flixfilm

Se Kaal på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Adventure, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Soham Shah
Skuespillere: Ajay Devgn, Vivek Oberoi, John Abraham, Lara Dutta
Spilletid: 126 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.6

Handling: En tigerekspert og en gruppe jægere beder om hjælp fra en mystisk lokal mand, da de fanges i en nationalpark med overnaturlige væsner, der dræber dem én for én.

Kaal havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kaal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kaal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kaal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kaal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kaal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar