Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kaali Khuhi

Kaali Khuhi

30/10/2020 | Flixfilm

Kaali Khuhi på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Terrie Samundra
Skuespillere: Shabana Azmi, Sanjeeda Sheikh, Satyadeep Misra
Spilletid: 90 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 3.5

Handling: Da et hvileløst spøgelse sender en forbandelse over en landsby, som har en fortid med drab på nyfødte piger, ligger byens skæbne i en 10-årig piges hænder.

Kaali Khuhi havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kaali Khuhi på YouTube.Se Kaali Khuhi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kaali Khuhi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kaali Khuhi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kaali Khuhi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kaali Khuhi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar