Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato

Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato

13/09/2019 | Flixfilm

Se Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy, Horror
Instruktør: Tetsurô Araki
Skuespillere: Tasuku Hatanaka, Sayaka Senbongi, Maaya Uchida, Toshiki Masuda
Spilletid: 82 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Ikoma og Jernfortet flytter kampen til Unatos slagmark og går sammen med alliancen for at genvinde området fra kabane-horden.

Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar