Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kabhi Alvida Naa Kehna

Kabhi Alvida Naa Kehna

09/04/2020 | Flixfilm

Se Kabhi Alvida Naa Kehna på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Karan Johar
Skuespillere: Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Abhishek Bachchan, Rani Mukerji
Spilletid: 193 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne kærlighedshistorie følger fodboldspilleren Dev Saran og Maya, der begge er bundet af kærlighedsløse ægteskaber, men som længes efter at følge deres hjerter.

Kabhi Alvida Naa Kehna havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kabhi Alvida Naa Kehna på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kabhi Alvida Naa Kehna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kabhi Alvida Naa Kehna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kabhi Alvida Naa Kehna, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kabhi Alvida Naa Kehna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar