Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kabhi Khushi Kabhie Gham

Kabhi Khushi Kabhie Gham

10/04/2020 | Flixfilm

Se Kabhi Khushi Kabhie Gham på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktør: Karan Johar
Skuespillere: Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan, Shah Rukh Khan, Kajol
Spilletid: 210 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Forretningsmanden Yash og hans kone elsker deres sønner, men Yash slår hånden af sin adopterede søn, Rahul, da han gifter sig med en kvinde fra en lavere socialklasse.

Kabhi Khushi Kabhie Gham havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kabhi Khushi Kabhie Gham på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kabhi Khushi Kabhie Gham ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kabhi Khushi Kabhie Gham stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kabhi Khushi Kabhie Gham, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kabhi Khushi Kabhie Gham er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar