Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kaboom

01/07/2014 | Flixfilm

Se Kaboom på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Mystery, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Gregg Araki
Skuespillere: Thomas Dekker, Haley Bennett, Chris Zylka, Roxane Mesquida
Spilletid: 86 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En universitetsstuderende tilbringer dagene med at hænge ud med vennerne og nætterne med at begære den heteroseksuelle sambo, indtil en vild fester ryster hans verden.


Se Kaboom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKaboom havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kaboom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kaboom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kaboom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kaboom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar