Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kac Wawa

06/11/2022 | Flixfilm

Kac Wawa på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktion: Lukasz Karwowski
Skuespillere: Borys Szyc, Sonia Bohosiewicz, Roma Gasiorowska
Spilletid: 97 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 1.4

Handling: Det skulle bare være en stille og rolig polterabend, men fem venner får sig en vild og uforglemmelig aften i Warszawas natteliv.

Kac Wawa havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kac Wawa på YouTube.Se Kac Wawa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kac Wawa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kac Wawa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kac Wawa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kac Wawa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar