Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kaena: The Prophecy

Kaena: The Prophecy

01/12/2021 | Flixfilm

Kaena: The Prophecy på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktion: Chris Delaporte, Pascal Pinon
Skuespillere: Kirsten Dunst, Anjelica Huston, Richard Harris
Spilletid: 85 min
Land: France, Canada
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Imens hendes folk bekymrer sig for deres kæmpestore, livsvigtige træ, der er ved at visne, søger den tapre Kaena svar – og finder velbevarede hemmeligheder.

Kaena: The Prophecy havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kaena: The Prophecy på YouTube.Se Kaena: The Prophecy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kaena: The Prophecy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kaena: The Prophecy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kaena: The Prophecy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kaena: The Prophecy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar