Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Kærlighed for voksne’ er den mest sete internationale film i kvartalet

‘Kærlighed for voksne’ er den mest sete internationale film i kvartalet

19/10/2022 | Flixfilm

Instruktør på ’Kærlighed for voksne’, Barbara Topsøe-Rothenborg og skuespillerne Dar Salim og Sonja Richter må være ovenud begejstret.

Det stod hurtigt klart at den spændingsmættede thriller var blevet en stor succes da den indenfor de første dage efter premieren bragede ind på top 3 over de meste sete titler på Netflix i flere end 50 lande, men nu kan streamingtjenesten afsløre hvilken enorm succes ‘Kærlighed for voksne’ rent faktisk er.

I forbindelse med Netflix’ seneste regnskab skriver streamingtjenesten nemlig, at ‘Kærlighed for voksne’ har været den mest sete ikke-engelske film i kvartalet (juli, august, og september). Mere end 67 millioner timer er filmen blevet streamet siden premieren den 26. august 2022.

Det betyder samtidig at thrilleren er den syvende mest sete Netflix-film nogensinde i kategorien ikke-engelske.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Kærlighed for voksne'

Netflix opererer med to kategorier når de laver en opgørelse over deres film; engelske og ikke-engelske, hvilket vil sige alle film på andet sprog end engelsk, også kaldet internationale film.

At ‘Kærlighed for voksne’ er blevet streamet i 67 millioner timer afslører naturligvis ikke hvor mange der rent faktisk har set filmen til ende og ikke stoppet undervejs, men hvis man tager filmens samlede spilletid på 104 minutter i betragtning, så betyder det at ’Kærlighed for voksne’ i hvert fald er blevet streamet næsten 39 millioner gange.

‘Kærlighed for voksne’, der har den engelske titel ‘Loving Adults’, er en psykologisk thriller fyldt med en masse uventede drejninger, og hvor intet er, som det ser ud til.

På overfladen ligner det, at Christian (Dar Salim) og Leonora (Sonja Richter) har det hele. De lever det perfekte liv med deres søn, der lige er blevet erklæret rask efter en langvarig og alvorlig sygdom.

Deres fremtid ser endelig lys ud, men til en fest i Christians iværksætterfirma ser Leonora sin mand med en yngre kvinde, arkitekten Xenia (Sus Wilkins).

Se ‘Kærlighed for voksne‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar