Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kærlighed for voksne

Kærlighed for voksne

26/08/2022 | Flixfilm

Kærlighed for voksne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den hårfine grænse mellem kærlighed og had bliver livsfarlig, da en dame opdager sin mands affære — og de tager begge ekstreme midler i brug for at få, hvad de vil have.Se Kærlighed for voksne på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kærlighed for voksne havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kærlighed for voksne på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kærlighed for voksne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kærlighed for voksne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kærlighed for voksne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kærlighed for voksne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Kærlighed for voksne

  1. Kjeld Hansen - kl. 08:15, 29-08-2022:

    Super golm. Bedste plot sidrn Hitchcock!

Skriv kommentar