Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kærlighed i byen

Kærlighed i byen

27/08/2021 | Flixfilm

Kærlighed i byen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Romantik og Rom har inspireret denne antologi, som består af seks korte spillefilm og dokumentarer fra en række italienske instruktører og forfattere.

Kærlighed i byen havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kærlighed i byen på YouTube.Se Kærlighed i byen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kærlighed i byen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kærlighed i byen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kærlighed i byen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kærlighed i byen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar