Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kærlighed ved første hik

Kærlighed ved første hik

01/11/2016 | Flixfilm

Se Kærlighed ved første hik på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at have oplevet kærlighed ved første blik vil den generte Viktor være "den eneste ene" for en ældre pige, der bliver lagt an på af en mere erfaren dreng.


Se Kærlighed ved første hik på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKærlighed ved første hik havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kærlighed ved første hik ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kærlighed ved første hik herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kærlighed ved første hik er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kærlighed ved første hik stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar