Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kærlighed ved første hik

Kærlighed ved første hik

01/12/2020 | Flixfilm

Kærlighed ved første hik på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have oplevet kærlighed ved første blik vil den generte Viktor være "den eneste ene" for en ældre pige, der bliver lagt an på af en mere erfaren dreng.

Kærlighed ved første hik havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kærlighed ved første hik på YouTube.



Se Kærlighed ved første hik på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kærlighed ved første hik ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kærlighed ved første hik stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kærlighed ved første hik, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kærlighed ved første hik er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar