Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kærlighedslotteriet

Kærlighedslotteriet

27/08/2021 | Flixfilm

Kærlighedslotteriet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter en desillusioneret hjerteknuser fra Hollywood går med til at være en lotteripræmie, bliver hans liv vendt på hovedet – især da han forelsker sig inden lotteriet.

Kærlighedslotteriet havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kærlighedslotteriet på YouTube.Se Kærlighedslotteriet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kærlighedslotteriet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kærlighedslotteriet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kærlighedslotteriet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kærlighedslotteriet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar