Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kafka, Kiffer und Chaoten

Kafka, Kiffer und Chaoten

20/06/2022 | Flixfilm

Kafka, Kiffer und Chaoten på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktion: Kurt Palm
Skuespillere: Julia Jelinek, Karin Yoko Jochum, Sascha Merényi
Spilletid: 85 min
Land: Austria
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Fem universitetsstuderende skal skrive en opgave om en novelle af Kafka. I en røgsky af inspiration tager de på roadtrip for at filme den i stedet.

Kafka, Kiffer und Chaoten havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kafka, Kiffer und Chaoten på YouTube.Se Kafka, Kiffer und Chaoten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kafka, Kiffer und Chaoten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kafka, Kiffer und Chaoten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kafka, Kiffer und Chaoten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kafka, Kiffer und Chaoten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar