Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kahaani

05/06/2017 | Flixfilm

Se Kahaani på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Sujoy Ghosh
Skuespillere: Vidya Balan, Parambrata Chattopadhyay, Indraneil Sengupta, Nawazuddin Siddiqui
Spilletid: 122 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En kvinde, der er gravid og alene i Kolkata, begiver sig ud for at finde sin forsvundne mand, men hun finder ud af, at intet er, som det ser ud til.


Se Kahaani på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kahaani havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kahaani ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kahaani:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kahaani er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kahaani stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar