Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kahaani

05/06/2017 | Flixfilm

Kahaani på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Mystery, Thriller
Instruktion: Sujoy Ghosh
Skuespillere: Vidya Balan, Parambrata Chattopadhyay, Indraneil Sengupta
Spilletid: 122 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En kvinde, der er gravid og alene i Kolkata, begiver sig ud for at finde sin forsvundne mand, men hun finder ud af, at intet er, som det ser ud til.

Kahaani havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kahaani på YouTube.Se Kahaani på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kahaani ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kahaani stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kahaani, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kahaani er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar