Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kaho Naa… Pyaar Hai

Kaho Naa… Pyaar Hai

25/08/2017 | Flixfilm

Se Kaho Naa… Pyaar Hai på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Romance, Thriller
Instruktør: Rakesh Roshan
Skuespillere: Hrithik Roshan, Ameesha Patel, Anupam Kher, Dalip Tahil
Spilletid: 172 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Livet går som en leg for en ærlig ung mand og en sød ung pige, indtil skæbnen spiller dem et puds. Nu er de adskilt pga. omstændigheder, som de ikke selv kan styre.


Se Kaho Naa… Pyaar Hai på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKaho Naa… Pyaar Hai havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kaho Naa… Pyaar Hai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kaho Naa… Pyaar Hai herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kaho Naa… Pyaar Hai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kaho Naa… Pyaar Hai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar