Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kaho Naa… Pyaar Hai

Kaho Naa… Pyaar Hai

25/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Kaho Naa… Pyaar Hai på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Romance
Instruktør: Rakesh Roshan
Skuespillere: Hrithik Roshan, Ameesha Patel, Anupam Kher, Dalip Tahil
Spilletid: 172 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Livet går som en leg for en ærlig ung mand og en sød ung pige, indtil skæbnen spiller dem et puds. Nu er de adskilt pga. omstændigheder, som de ikke selv kan styre.


Se Kaho Naa… Pyaar Hai på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kaho Naa… Pyaar Hai havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kaho Naa… Pyaar Hai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kaho Naa… Pyaar Hai herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kaho Naa… Pyaar Hai er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kaho Naa… Pyaar Hai stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar