Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Kakegurui

Kakegurui

10/07/2019 | Flixfilm

Kakegurui på Netflix

Produktionsår: 2018–2019
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Minami Hamabe, Aoi Morikawa, Mahiro Takasugi
Spilletid: 1 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Yumeko Jabami starter på Hyakkaou Private Academy, hvor eleverne rangeres efter deres spilgevinster, og hvor rigdom og berømmelse venter de mest succesfulde elever.Se Kakegurui på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kakegurui (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kakegurui på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kakegurui (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kakegurui (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kakegurui, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kakegurui er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar