Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kakegurui Twin

Kakegurui Twin

04/08/2022 | Flixfilm

Kakegurui Twin på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Aoi Koga, Rie Takahashi, Yuko Kaida
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Mary Saotome er fast besluttet på at kravle op ad den sociale rangstige og satser alt på det, hendes elitegymnasium værdsætter mest – hasardspil med store indsatser.

Kakegurui Twin (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kakegurui Twin på YouTube.Se Kakegurui Twin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kakegurui Twin (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kakegurui Twin (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kakegurui Twin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kakegurui Twin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar