Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kakegurui

Kakegurui

14/06/2019 | Flixfilm

Kakegurui på Netflix

Produktionsår: 2017–2019
Genre: Animation, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Saori Hayami, Tatsuya Tokutake, Miyuki Sawashiro
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Gambleren Yumeko Jabami planlægger at søge ind på Hyakkaou Private Academy, en skole, hvor eleverne udelukkende vurderes på deres spillefærdigheder.

Kakegurui (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kakegurui på YouTube.Se Kakegurui på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kakegurui (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kakegurui (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kakegurui, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kakegurui er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar