Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kakegurui

Kakegurui

14/06/2019 | Flixfilm

Se Kakegurui på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Saori Hayami, Tatsuya Tokutake, Miyuki Sawashiro, Minami Tanaka
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Gambleren Yumeko Jabami planlægger at søge ind på Hyakkaou Private Academy, en skole, hvor eleverne udelukkende vurderes på deres spillefærdigheder.Se Kakegurui på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kakegurui (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kakegurui (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kakegurui:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kakegurui er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kakegurui (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar