Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kal Ho Naa Ho

Kal Ho Naa Ho

09/04/2020 | Flixfilm

Se Kal Ho Naa Ho på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Nikkhil Advani
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Preity Zinta, Saif Ali Khan, Jaya Bachchan
Spilletid: 186 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I denne Bollywood-import fra øverste hylde lærer tre venner på en dannelsesrejse at fejre livet – uanset hvad det måtte bringe.Se Kal Ho Naa Ho på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kal Ho Naa Ho havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kal Ho Naa Ho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kal Ho Naa Ho:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kal Ho Naa Ho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kal Ho Naa Ho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar