Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kalek Shanab

Kalek Shanab

01/06/2020 | Flixfilm

Se Kalek Shanab på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Hani Al-Shaibani
Skuespillere: Saad Abdullah, Mohamed Alkendi, Ammar Rahma
Spilletid: 80 min
Land: United Arab Emirates
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efter en vild nat i byen vågner tre venner op og opdager, at de har forårsaget en masse problemer – men de kan ikke huske hvordan.

Kalek Shanab havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kalek Shanab på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kalek Shanab ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kalek Shanab stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kalek Shanab, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kalek Shanab er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar