Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kalifat

18/03/2020 | Flixfilm

Se Kalifat på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gizem Erdogan, Amed Bozan, Aliette Opheim, Albin Grenholm
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Et forestående ISIS-angreb i Sverige involverer en gruppe kvinder, herunder en mor i knibe, en engageret studerende og en ambitiøs betjent.


Se Kalifat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKalifat (Caliphate) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kalifat (Caliphate) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kalifat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kalifat (Caliphate) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kalifat (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar