Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu

Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu

29/11/2019 | Flixfilm

Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Biography, Drama, Thriller
Instruktion: Mandla Dube
Skuespillere: Thabo Rametsi, Thabo Malema, Welile Nzuza
Spilletid: 107 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Vi følger den sydafrikanske frihedskæmper Solomon Mahlangus liv og bedrifter i hans kamp mod apartheid.

Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu på YouTube.Se Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar