Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu

Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu

29/11/2019 | Flixfilm

Se Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: N/A
Instruktør: Mandla Dube
Skuespillere: Lawrence Joffe, Pearl Thusi, Louw Venter, Jafta Mamabolo
Spilletid: 197 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Vi følger den sydafrikanske frihedskæmper Solomon Mahlangus liv og bedrifter i hans kamp mod apartheid.Se Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar