Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kamerdyner

Kamerdyner

19/08/2021 | Flixfilm

Se Kamerdyner på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: Filip Bajon
Skuespillere: Janusz Gajos, Anna Radwan, Sebastian Fabijanski
Spilletid: 150 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En fattig, forældreløs dreng opfostres af aristokrater og kæmper med forbudt kærlighed, mens tre nationer kæmper om kontrollen over hans land gennem fire årtier.

Kamerdyner havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kamerdyner på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kamerdyner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kamerdyner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kamerdyner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kamerdyner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar