Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kampala Cycling Couriers

Kampala Cycling Couriers

12/11/2022 | Flixfilm

Kampala Cycling Couriers på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Jamillah van der Hulst
Skuespillere: N/A
Spilletid: 79 min
Land: Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne dokumentar følger vi grundlæggerne af et af de første cykelbudfirmaer i Uganda i deres forsøg på at skabe en bæredygtig forretningsmodel.

Kampala Cycling Couriers havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kampala Cycling Couriers på YouTube.Se Kampala Cycling Couriers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kampala Cycling Couriers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kampala Cycling Couriers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kampala Cycling Couriers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kampala Cycling Couriers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar