Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kampen om Det Hvide Hus: Fra Kennedy til Obama

Kampen om Det Hvide Hus: Fra Kennedy til Obama

17/08/2021 | Flixfilm

Kampen om Det Hvide Hus: Fra Kennedy til Obama på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar ser på, hvilke politiske tiltag der har haft størst betydning for udfaldet af det amerikanske præsidentvalg de seneste 60 år.

Kampen om Det Hvide Hus: Fra Kennedy til Obama havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kampen om Det Hvide Hus: Fra Kennedy til Obama på YouTube.Se Kampen om Det Hvide Hus: Fra Kennedy til Obama på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kampen om Det Hvide Hus: Fra Kennedy til Obama ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kampen om Det Hvide Hus: Fra Kennedy til Obama stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kampen om Det Hvide Hus: Fra Kennedy til Obama, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kampen om Det Hvide Hus: Fra Kennedy til Obama er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar