Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kandasamys: The Wedding

Kandasamys: The Wedding

04/09/2020 | Flixfilm

Se Kandasamys: The Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Jayan Moodley
Skuespillere: Jailoshini Naidoo, Maeshni Naicker, Madhushan Sing, Mishqah Parthiephal
Spilletid: 94 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I denne efterfølger til Keeping Up With the Kandasamys skaber brudens og gommens mødre komisk kaos i bryllupsplanlægningen med deres modstridende krav.


Se Kandasamys: The Wedding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kandasamys: The Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kandasamys: The Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kandasamys: The Wedding:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kandasamys: The Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kandasamys: The Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar