Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kangaroo Valley

Kangaroo Valley

14/12/2022 | Flixfilm

Kangaroo Valley på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Kylie Stott
Skuespillere: Sarah Snook
Spilletid: 76 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Rejs til en hemmelig dal i Australien, hvor en nervøs babykænguru ved navn Mala står ansigt til ansigt med dingoer og vintersne i dette eventyr om livets udvikling.Se Kangaroo Valley på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kangaroo Valley havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kangaroo Valley på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kangaroo Valley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kangaroo Valley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kangaroo Valley, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kangaroo Valley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar