Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kangchi, The Beginning

Kangchi, The Beginning

28/09/2019 | Flixfilm

Se Kangchi, The Beginning på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sung-ha Jo, Hye-Young Jung, Hee-won Kim, Sung-Jae Lee
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Et væsen født af en menneskelig mor og et mytisk væsen længes efter at blive et rigtigt menneske. Kan en kampsportsudøver og en bueskytte hjælpe ham?


Se Kangchi, The Beginning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKangchi, The Beginning (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kangchi, The Beginning (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kangchi, The Beginning herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kangchi, The Beginning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kangchi, The Beginning (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar