Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kangchi, The Beginning

Kangchi, The Beginning

28/09/2019 | Flixfilm

Kangchi, The Beginning på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et væsen født af en menneskelig mor og et mytisk væsen længes efter at blive et rigtigt menneske. Kan en kampsportsudøver og en bueskytte hjælpe ham?Se Kangchi, The Beginning på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kangchi, The Beginning (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kangchi, The Beginning på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kangchi, The Beginning (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kangchi, The Beginning (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kangchi, The Beginning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kangchi, The Beginning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar