Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Känn ingen sorg

Känn ingen sorg

10/12/2017 | Flixfilm

Se Känn ingen sorg på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en ung mand forsøger at overvinde sin sceneskræk og træde ind i musikkens verden, bliver han ven med en smuk beundrer. Baseret på Håkan Hellströms musik.


Se Känn ingen sorg på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKänn ingen sorg havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Känn ingen sorg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Känn ingen sorg herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Känn ingen sorg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Känn ingen sorg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar