Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Känn ingen sorg

Känn ingen sorg

10/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Känn ingen sorg på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en ung mand forsøger at overvinde sin sceneskræk og træde ind i musikkens verden, bliver han ven med en smuk beundrer. Baseret på Håkan Hellströms musik.


Se Känn ingen sorg på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Känn ingen sorg havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Känn ingen sorg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Känn ingen sorg herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Känn ingen sorg er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Känn ingen sorg stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar