Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

02/12/2017 | Flixfilm

Se Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matsuya Onoe, Ren Ishikawa, Sarutoki Minagawa, Hiroyuki Onoue
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Sælgeren Kantaro skynder sig at blive færdig med sine kundebesøg, så han i al hemmelighed kan forfølge sin trang til de søde sager.


Se Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKantaro: The Sweet Tooth Salaryman (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar