Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

02/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matsuya Onoe, Ren Ishikawa, Sarutoki Minagawa, Hiroyuki Onoue
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Sælgeren Kantaro skynder sig at blive færdig med sine kundebesøg, så han i al hemmelighed kan forfølge sin trang til de søde sager.


Se Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar