Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kapgang

01/10/2017 | Flixfilm

Kapgang på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En 14-årig dreng forsøger at komme sig over sin mors død samt håndtere romantiske følelser for det modsatte og samme køn.

Kapgang havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kapgang på YouTube.Se Kapgang på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kapgang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kapgang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kapgang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kapgang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar