Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kapil Sharma: I’m Not Done Yet

Kapil Sharma: I’m Not Done Yet

28/01/2022 | Flixfilm

Kapil Sharma: I’m Not Done Yet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kapil letter sit hjerte om alt fra at drikke sig mod til at tweete til den ædruelige sandhed om at få succes i Mumbai — tilsat en god sjat humor.

Kapil Sharma: I’m Not Done Yet havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kapil Sharma: I’m Not Done Yet på YouTube.Se Kapil Sharma: I’m Not Done Yet på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kapil Sharma: I’m Not Done Yet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kapil Sharma: I’m Not Done Yet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kapil Sharma: I’m Not Done Yet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kapil Sharma: I’m Not Done Yet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar