Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kapoor & Sons

Kapoor & Sons

10/04/2020 | Flixfilm

Se Kapoor & Sons på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Shakun Batra
Skuespillere: Rishi Kapoor, Rajat Kapoor, Ratna Pathak Shah, Fawad Khan
Spilletid: 132 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.7

Handling: To brødre, der har mistet kontakten, vender hjem for at besøge deres syge bedstefar og må tackle deres indbyrdes problemer, mens forældrenes ægteskab skranter.

Kapoor & Sons havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kapoor & Sons på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kapoor & Sons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kapoor & Sons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kapoor & Sons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kapoor & Sons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar