Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kapp to Cape: Never Look Back

Kapp to Cape: Never Look Back

13/05/2021 | Flixfilm

Kapp to Cape: Never Look Back på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar begiver to mænd sig ud på et eventyr for at sætte verdensrekord i at cykle fra polarcirklen til Cape Town.

Kapp to Cape: Never Look Back havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kapp to Cape: Never Look Back på YouTube.Se Kapp to Cape: Never Look Back på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kapp to Cape: Never Look Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kapp to Cape: Never Look Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kapp to Cape: Never Look Back, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kapp to Cape: Never Look Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar