Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kapringen

Kapringen

16/09/2016 | Flixfilm

Se Kapringen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Spændingerne stiger, da et dansk fragtskib bliver kapret af somaliske pirater og tilbageholdt, indtil de kan få udbetalt en løsesum på mange millioner.


Se Kapringen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKapringen havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kapringen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kapringen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kapringen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kapringen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar