Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kaptajn Fracasse

Kaptajn Fracasse

27/03/2022 | Flixfilm

Kaptajn Fracasse på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En forarmet baron tager med en omrejsende teatertrup, da han er forelsket i en af skuespillerinderne, men han finder snart ud af, at han får kamp til stregen.

Kaptajn Fracasse havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kaptajn Fracasse på YouTube.Se Kaptajn Fracasse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kaptajn Fracasse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kaptajn Fracasse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kaptajn Fracasse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kaptajn Fracasse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar